Waar bent u naar opzoek?

Kosten kunststof kozijnen

Wist u dat de prijzen van kunststof kozijnen vaak lager zijn dan hout en alu en u heeft geen schilder nodig. Ontdek de kosten van kunststof kozijnen!
kosten kunststof kozijnen

Wat zijn de kosten voor een kunststof kozijn?

Via onze online kozijnen tool kunt u gemakkelijk zelf de kosten voor uw kunststof kozijn berekenen.

Kozijnen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een kozijn met een groot raam of kiest u voor een kozijn met drie kleinere ramen. De kosten voor kozijnen hangt af van de afmetingen, kleur en glassoort. Hoe groter het kozijn, hoe dikker het glas bijvoorbeeld moet worden. Aan de hand van onze online tool kunt u direct uw prijs berekenen.

Kozijn zelf monteren scheelt in de kosten

Kwaliteit kunststof kozijnen voor een scherpe prijs!

Monteer uw kozijnen zelf en bespaar vele euro’s.

Een manier om uw kosten voor uw nieuwe kozijn te beperken is het zelf monteren van de kozijnen. Wist u bijvoorbeeld dat de montage van een kozijn vaak duurder is dan het kozijn zelf. Een handige klusser zou dit aan de hand van onze uitgebreide handleiding prima zelf kunnen. Bespaar op de kosten en monteer uw kunststof kozijnen zelf.

Wilt u de kozijnen niet zelf monteren? Neem dan eens een kijkje bij DW Kozijnen

kunstof kozijnen fabriek

Kunststof kozijnen uit eigen fabriek

Hoge kwaliteit kozijnen en dat merk je!

Onze kozijnen zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Katwijk. De profielen zijn gemaakt door Veka en gegarandeerd van hoge kwaliteit. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met hoogwaardige kunststof kozijnen. Klik op de onderstaande knop en bereken direct uw prijs.