Waar bent u naar opzoek?

Vast - Vast - Bovenlicht Vast kozijn

Kunstof kozijnen besparen u energie

Met een VEKA kozijn verlaagt u de stookkosten. Mede door de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt bijzonder laag, wat resulteert in een aanzienlijke reductie van de stookkosten.

Prettig wonen

Met een kunststof kozijn schept u comfortabel wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit narigheid meer van tocht,condens en kou.

Personaliseer uw woning

Geef het huis uw persoonlijke accent. Onze kunstof kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. U kunt kiezen houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Kies voor de beste geluidsisolatie

Lawaai beinvloed het woonplezier en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn standaard al geluidswerend. Naar behoefte kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Vruchtbare investering

Nieuwe ramen met kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. De kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich moeiteloos en snel reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Milieuvriendelijk systeem

VEKA kozijnen kunnen probleemloos gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven